Φιλοξενία ιστοσελίδας και e-shop

Η webLine παρέχει Web Hosting Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε γρήγορους και αξιόπιστους servers, με χαμηλές τιμές και πλήρη υποστήριξη.

Στη webLine είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

web hosting φιλοξενία ιστοσελίδων

Χαρακτηριστικά

Υποστήριξη

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, γίνετε σε ταχύτατους και ασφαλείς servers. Η ομάδα internet της webLine, σας παρέχει απόλυτη τεχνική υποστήριξη καθώς και την απαραίτητη προστασία, αφού η κατασκευή μιας ιστοσελίδας, όσο καλή και να είναι δεν μπορεί να λειτουργήσει με ανταγωνιστικότητα στο διαδίκτυο, αν δεν υπάρχει συντήρηση και καθημερινή αποτελεσματική υποστήριξη.

Μεταφορά Σελίδας

Έχετε ήδη ιστοσελίδα σε άλλο πάροχο hosting; Κανένα πρόβλημα. Θα μεταφέρουμε την ιστοσελίδα και όλα σας τα αρχεία σε εμάς χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Ασφάλεια

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, γίνετε σε ταχύτατους και ασφαλείς servers. Κρατάμε καθημερινά backups από κάθε λογαριασμό, καθώς και εβδομαδιαία σε απομακρυσμένο server για μεγαλύτερη ασφάλεια

Στατιστικά στοιχεία

Το πιο διαδεδομένο και ακριβές πρόγραμμα για στατιστικά. Μπορείτε να δείτε με ακρίβεια ότι επιθυμείτε αναφορικά με τα στατιστικά της ιστοσελίδας σας.

Administrator Panel

Πίνακας διαχείρισης της ιστοσελίδας σας με εύκολο γραφικό περιβάλλον. Από εδώ μπορείτε να διαχειρίζεστε πλήρως τα πάντα χωρίς να απαιτείται η δικιά μας παρέμβαση.

Λογαριασμοί E-mail

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους λογασριασμούς email θέλετε. Ο μόνος περιορισμός είναι ένα όριο 350 email ανά ώρα που έχει σκοπό την πρόληψη του spam και μπορεί να αυξηθεί αν το ζητήσετε υπό όρους.