Κατασκευή ιστοσελίδας και e-shop

  Η κατασκευή και ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας απαιτεί ευθύνη και συνέπεια. Η εξειδικευμένη, ίντερνετ, ομάδα μας, στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην προώθηση μετατρέπει την ιστοσελίδα σας σε ένα πραγματικό εργαλείο.

  Με απλό και κατανοητό τρόπο σας εξηγεί τα μέγιστα οφέλη της επένδυσης σας. Αναγνωρίζει της ανάγκες της εποχής και της αγοράς, εγκαθιστά τις πιο χρήσιμες εφαρμογές ώστε η επιχείρηση σας να γίνει ανταγωνιστική, δημιουργική και πιο αποδοτική. Κατασκευάζει την σελίδα σας ώστε να είναι φιλική προς της mobile συσκευές. Αναλύει την ιστοσελίδα και ετοιμάζει προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά. Ενημερώνει με ποιόν τρόπο θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατηγορίες και η υποκατηγορίες.

  Η ομάδα μας, τοποθετεί στην σελίδα σας το on line chat, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε με τους επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο. Κουμπώνει τον χάρτη της επιχείρησης από το google maps. Μεταφράζει την σελίδα σε όσες ξένες γλώσσες χρειάζεστε. Ερευνά και κατοχυρώνει το domain name της επιχείρησης σας. Ετοιμάζει κεντρικό μεταβαλλόμενο Banner για την προβολή των προσφορών. Δημιουργεί σελίδα και προφίλ στα social media (facebook, Twiter, youtube). Δημιουργεί αναζήτηση μέσα στην σελίδα σας για εύκολη και γρήγορη περιήγηση των επισκεπτών.

  Μέσω του συστήματος διαχείρισης της ιστοσελίδας έχετε τον απόλυτο έλεγχο...
  Μπορείτε να προσθέτετε, να αφαιρείτε ή να επεξεργάζεστε τα προϊόντα, Με την κατάλληλη εκπαίδευση της ομάδας μας, αυτό που σας φαίνεται ακατόρθωτο, στο τέλος δεν θα είναι παρά μια ευχάριστη ενασχόληση για την παραγωγή κέρδους.

  Η εύκολη πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία (επισκεψιμότητα) και η σωστή διάγνωση τους θα σας δώσουν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων της σελίδα σας. Το άνοιγμα πολλών email για εσάς και τους συνεργάτες σας είναι ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην καθημερινότητα της επιχείρησης σας. Προωθούμε την ιστοσελίδα με SEO ώστε να βρίσκετε στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Γίνετε καταχώρηση σε πολλούς εμπορικούς καταλόγους, σε όλη την Ελλάδα.

  Εμείς στη webLine φροντίζουμε τους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουμε πως η καλά στημένες και οργανωμένες σωστά ιστοσελίδες φέρνουν και τα άριστα αποτελέσματα.Κατασκευή Ιστοσελίδας - Eshop
  Σε μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση το πρώτο βήμα που θα πρέπει να γίνει για το άνοιγμά της στο ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι η κατασκευή του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Τα πλεονεκτήματα ενός e- shop για κάθε επιχειρηματία είναι πολλά και αξιόλογα.
 • Άμεση αύξηση των πωλήσεων.
 • Άμεση ενημέρωση του πελατολογίου για παραλαβή νέων προϊόντων.
 • Χαμηλό κόστος κατασκευής.
 • Xαμηλό κόστος λειτουργίας
 • 24ωρη πώληση αγαθών.
 • Απεριόριστη γεωγραφική κάλυψη
  Η συνεχώς αύξηση όλο και περισσοτέρων χρηστών on line και ο εύκολος τρόπος πρόσβασης στο διαδίκτυο, λόγω τον κινητών τηλεφώνων, των tablet, laptop,κλπ, έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Εμείς στη webLine, σχεδιάζουμε, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας με τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
 • Απεριόριστο αριθμό προϊόντων/ κατηγοριών
 • Γρήγορη εισαγωγή των προϊόντων.
 • Εύκολη αναζήτηση προϊόντων μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • Διαχείριση αποθήκης.
 • Δυνατότητα εφαρμογής εκπτώσεων προϊόντων μεμονομένα η μαζικά.
 • Πολλές ξένες γλώσσες.
 • Εύκολη διαχείριση σε παραγγελίες, πληρωμές-τράπεζες.
 • Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
 • Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε τη διαχείριση του e shop εξ' ολοκλήρου και εσείς απλά να βλέπετε τα έσοδα σας...να αυξάνονται!
  Tο σχεδιαστικό τμήμα μας, διαμορφώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει με την εταιρική σας ταυτότητα και με το φυσικό σας κατάστημα. Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη δημιουργία του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος βασιζόμενοι στις τελευταίες τεχνολογίες υλοποίησης και τηρώντας πάντα τα πιο αυστηρά στάνταρ ασφαλείας.


Κατασκευή Ιστοσελίδας - Eshop

Σύμφωνα με το νόμο 4072 (ΦΕΚ Α 86/11-4-2012), οι ισολογισμοί και τα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων ΑΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ πλέον θα πρέπει να δημοσιεύονται στις εταιρικές ιστοσελίδες των εταιριών.

Αν η επιχείρηση δε διαθέτει ιστοσελίδα θα δημιουργηθεί μια νέα, η οποία θα ανήκει αποκλειστικά στην εταιρία που θα δηλωθεί.

Η κατοχύρωση του domain name (ονόματος της ιστοσελίδας) θα δηλωθεί στα στοιχεία της εταιρίας ενώ ο χώρος φιλοξενίας θα είναι αποκλειστικός για αυτήν.

Αν η επιχείρηση διαθέτει ήδη ιστοσελίδα, τότε απλά θα δημοσιευθεί το αρχείο του ισολογισμού.

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Eshop