Η webLine προωθεί την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο έξυπνα, αποτελεσματικά και οικονομικά, με Internet Marketing.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία και υπηρεσίες, παγκοσμίως αναγνωρισμένα:  SEO, Google AdWords, Facebook, Email και Sms Marketing

internet marketing

Internet Marketing

Google Adwords

Το Google AdWords σας βοηθά να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στην σελίδα σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

SEO

Ελέγχουμε το κώδικα της σελίδας αλλά και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε η σελίδα σας να βρίσκεται στη πρώτη θέση του Google και θα συνεχίζει να εμφανίζεται με την κατάλληλη συντήρηση της

Social Media

Τα social media στην Ελλάδα αριθμούν πολλά εκατομμύρια χρήστες. Η αναγκαιότητα μιας επιχείρησης να διατηρεί και να βελτιώνει την παρουσία της στα social media είναι τόσο σημαντική όσο η αναγκαιότητα για την ύπαρξη μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας.

Facebook

Το Facebook στην Ελλάδα αριθμεί κοντά στα δύο εκατομμύρια χρήστες. Η αναγκαιότητα μιας επιχείρησης να διατηρεί και να βελτιώνει την παρουσία της στα social media είναι τόσο σημαντική όσο η αναγκαιότητα για την ύπαρξη μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας.

Email Marketing

Δημιουργία μακέτας
Αποστολή μαζικών e-mail
Καταγραφή στατιστικών στοιχείων

SMS & Viber Marketing

To SMS Marketing αποτελεί τα τελευταία χρόνια, ένα από τα ποιο σημαντικά εργαλεία για κάθε επαγγελματία. Με το sms marketing πετυχαίνεται ραγδαία αύξηση των πωλήσεων και διατηρείτε την συχνή επαφή με το υπάρχον πελατολόγιο σας. Έτσι το ενημερώνετε σε πραγματικό χρόνο για τις προσφορές – εκπτώσεις των προϊόντων η, των υπηρεσιών σας. Τα ίδια ακριβώς πλεονεκτήματα ισχύουν και στο Viber Marketing, μία καινούρια μέθοδος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, πιο αποδοτική και με άμεσα αποτελέσματα.

On-line chat

To onlinechat σας δίνει την δυνατότητα να συνομιλείτε σε πραγματικό χρόνο με τους διαδικτυακούς επισκέπτες του ιστότοπου σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ενημερώνεστε σε απευθείας σύνδεση, για το ποια προϊόντα βλέπει ο επισκέπτης σας, πληροφορία πολύ σημαντική για να ξέρετε ΑΜΕΣΑ για το προϊόν που ενδιαφέρετε.

Design Services

    Η ομάδα της webLine δημιουργεί καλαίσθητα κινούμενα ή στατικά banners στη σελίδα σας. Προβάλλετε τα προϊόντα και τις προσφορές σας, χωρίς να περνάνε απαρατήρητα από τους επισκέπτες των ιστοτόπων που προβάλλεστε. Τα banner κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε μεγέθη επιθυμείτε.

Προβολή στην αναζήτηση & στους χάρτες του Google

Δώστε στην επιχείρησή σας δημόσια ταυτότητα και παρουσία στα εργαλεία Google

Η παρουσία σας είναι διακριτή, ανεξάρτητα από το εάν σας αναζητούν στην Αναζήτηση Google ή στους Χάρτες

QR Code

Τα QR Codes είναι δισδιάστατα Barcodes που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε το περιεχόμενό τους να μπορεί να αποκωδικοποιηθεί εύκολα και με υψηλή ταχύτητα.

Web Radio

Δημιουργούμε το ιντερνετικό ραδιόφωνο σας, κατοχυρώνοντας στο πρώτο βήμα το DomainName. Στήνουμε την σελίδα του webradio η οποία περιλαμβάνει την αρχική σελίδα, πρόγραμμα σταθμού, παραγωγοί, τα νέα, φόρμα επικοινωνίας, εναλλασσόμενο banner, διασύνδεση με socialmedia.

Καταχώρηση σε εμπορικούς καταλόγους

Κάντε την επιχείρηση σας αναγνωρίσιμη στο νομό σας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα 
  • Πανελλαδικής Εμβέλειας
  • Ανά νομό