Σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων online

Μια 24ωρη ανοιχτή ρεσεψιόν που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση τώρα, δέχεται κρατήσεις και εισπράττει ηλεκτρονικές πληρωμές.
Μια απλή βήμα-προς-βήμα ηλεκτρονική διαδικασία κράτησης παρέχει στους χρήστες μια θετική εμπειρία που έχει αντίκτυπο στα ποσοστά μετατροπής του ιστοτόπου και στις κρατήσεις.

 

Σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων online

Σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων

    • Ηλεκτρονική κράτηση δωματίου
Μια 24ωρη ανοιχτή ρεσεψιόν που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση τώρα, δέχεται κρατήσεις και εισπράττει ηλεκτρονικές πληρωμές.
Μια απλή βήμα-προς-βήμα ηλεκτρονική διαδικασία κράτησης παρέχει στους χρήστες μια θετική εμπειρία που έχει αντίκτυπο στα ποσοστά μετατροπής του ιστοτόπου και στις κρατήσεις.

    • Διαχείριση κρατήσεων
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων παρέχει διευκολύνσεις για τους διαχειριστές να διαχειρίζονται λεπτομέρειες κρατήσεων και κρατήσεις χειροκίνητα, να επεξεργάζονται κρατήσεις και να τις εξάγουν σε ένα αρχείο CSV.

    • Πολλαπλές κρατήσεις δωματίων
Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση περισσότερων του ενός δωματίου με μόνο μια κράτηση.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης οι χρήστες θα βλέπουν τα διαθέσιμα δωμάτια για την επιλεγμένη περίοδο και θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα ή περισσότερα δωμάτια και τον αριθμό των επισκεπτών.

    • Προσαρμόσιμο έντυπο κράτησης
Χρησιμοποιώντας μια απλή αναπτυσσόμενη λίστα μπορείτε να ορίσετε ποιες πληροφορίες θα απαιτούνται από τους χρήστες κατά την κράτηση ενός δωματίου.
Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε προαιρετικά και υποχρεωτικά πεδία από τη δέσμη ενεργειών ξενοδοχειακών κρατήσεων του διαχειριστή.

    • Όρια κράτησης
Με αυτό το Σύστημα Ξενοδοχειακών Κρατήσεων οι χρήστες με πρόσβαση επιπέδου διαχειριστή μπορούν να καθορίζουν τα μέγιστα και τα ελάχιστα όρια κράτησης για οποιοδήποτε δωμάτιο και εύρος ημερομηνιών.

    • Διαχείριση δωματίων
Χρησιμοποιείστε τον πίνακα διαχείρισης του συστήματος κρατήσεων του ξενοδοχείου για να προσθέσετε ένα άπειρο αριθμό τύπων δωματίου, να διαχειριστείτε εικόνες, να επεξεργαστείτε την περιγραφή του δωματίου, να ορίσετε τιμές και διαθεσιμότητα του δωματίου.

    • Σύστημα κουπονιών
Το σύστημα κουπονιών σας επιτρέπει να διαχειριστείτε προσφορές και εκπτώσεις.
Οι χρήστες με πρόσβαση επιπέδου διαχειριστή μπορούν να προσθέσουν σταθερές ή ποσοστιαίες εκπτώσεις για διάφορες χρονικές περιόδους, να προσθέσουν πακέτα διακοπών ή έκπτωση με τη μορφή δωρεάν διανυκτέρευσης.

    • Διαχείριση Επιπλέον Παροχών
Με το Σύστημα Ξενοδοχειακών Κρατήσεων μπορείτε να προσθέσετε πληρωτέα εξτρά και υπηρεσίες, όπως χώρο στάθμευσης, επιπλέον κρεβάτι, κλπ.
Έτσι, οι πελάτες σας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πρόσθετα στοιχεία και να τα προσθέσουν στις κρατήσεις τους.

    • Όροι κράτησης
Χρησιμοποιήστε τη σελίδα διαχείρισης για να προσθέσετε τους δικούς σας όρους κράτησης στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου σας.
Η επικύρωση μέσω JavaScript πραγματοποιείται στην είσοδο του χρήστη πριν από την αποστολή των δεδομένων στη βάση δεδομένων, έτσι ώστε οι χρήστες να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση, εκτός αν πρακτικά συμφωνήσουν με τους όρους κράτησης.

    • Ειδοποιήσεις μέσω email & SMS
Η δέσμη ενεργειών κράτησης διαχειριστή μπορεί να δημιουργήσει εξατομικευμένες ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτούς που κάνουν κράτηση.
Προσαρμόστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χρησιμοποιώντας ένα σετ από διαθέσιμα εργαλεία.
Οι ειδοποιήσεις μέσω SMS είναι επίσης διαθέσιμες μέσω ενός κλειδιού API.
    • Τιμές δωματίων & διαχείριση τιμής
Η διαχείριση τιμής είναι εύκολη με το σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείου μας!
Μπορείτε να ορίσετε τιμές με βάση τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται ένα δωμάτιο, ή να θέσετε μια προκαθορισμένη τιμή ανά νύχτα/ ανά δωμάτιο, ή να προσθέσετε διαφορετικές τιμές για κάθε μέρα της εβδομάδας.
Μπορείτε επίσης να ορίσετε εποχιακές τιμές.

    • Ηλεκτρονικές πληρωμές
Οι πύλες πληρωμής Paypal και Autorize.NET είναι ενσωματωμένες στο Σύστημα Κρατήσεων Ξενοδοχείου για να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία κράτησης και να διευκολυνθεί η πληρωμή προκαταβολής και η επιβεβαίωση κράτησης.
Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια άλλη πύλη πληρωμής; Μπορούμε να το προσθέσουμε για εσάς.

    • Άλλοι τρόποι για απόκτηση χρημάτων
Η συλλογή πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για εμβάσματα και οι πληρωμές με μετρητά είναι επίσης διαθέσιμες μέσω της δέσμη ενεργειών του συστήματος ξενοδοχειακών κρατήσεων.
Χρησιμοποιείστε ένα απλό κουτάκι ελέγχου για να ενεργοποιήσετε τις επιλογές πληρωμής.

    • Τιμολόγηση
Δημιουργήστε αυτόματα τιμολόγια για επιβεβαιωμένες κρατήσεις.
Οι χρήστες με πρόσβαση επιπέδου διαχειριστή μπορούν να διαμορφώσουν τιμολόγια και να δημιουργήσουν πρότυπα τιμολογίου με οποιοδήποτε λογότυπο της εταιρείας και χαρακτηριστικά.
    • Διατάξεις Front-End
Στον πίνακα διαχειριστή μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των δύο διατάξεων front-end χρησιμοποιώντας μια απλή αναπτυσσόμενη λίστα.
Και οι δύο διατάξεις είναι προσεκτικά σχεδιασμένες εξ ολοκλήρου με αποκριτική σχεδίαση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

    • Διεπαφή φιλική προς τον χρήστη
Χρησιμοποιώντας μια πολύ εύκολη και διαισθητική σελίδα διαχείρισης, χωρίς να είσαστε ένας Υπεύθυνος Σελίδας, μπορείτε να διαμορφώσετε διάφορες επιλογές και ρυθμίσεις, να μεταφράσετε και να προσαρμόσετε το ηλεκτρονικό σύστημα ξενοδοχειακών κρατήσεων, να προσθέσετε γλώσσες, αυτόματους αποκριτές και πολλές άλλες λειτουργίες.

    • Προχωρημένοι έλεγχοι συλλογής φωτογραφιών
Οι προχωρημένοι έλεγχοι συλλογής φωτογραφιών και τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών είναι διαθέσιμα με το Σύστημα Ξενοδοχειακών Κρατήσεων.
Μπορείτε να περικόψετε και να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων, να προσθέσετε υδατογράφημα ή να συμπιέσετε τις εικόνες απευθείας από το σύστημα κράτησης..

    • Πολυγλωσσική υποστήριξη
Μπορείτε εύκολα να μεταφράσετε το Σύστημα Ξενοδοχειακών Κρατήσεων σε οποιαδήποτε γλώσσα και επίσης να προσθέσετε γλώσσες στο front-end, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας είναι σε θέση να μεταβαίνουν εύκολα μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα διαισθητικό σύστημα επισημείωσης.

    • Πρόσβαση επιπέδου χρήστη
Χρησιμοποιώντας τη δέσμη ενεργειών του συστήματος μας μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους λογαριασμούς χρηστών και να περιορίσετε την πρόσβαση του προσωπικού αναθέτοντας τους ως Συντάκτες.
Οι συντάκτες μπορούν να διαχειριστούν κρατήσεις μόνο, αλλά δεν έχουν πρόσβαση στις επιλογές και τις ρυθμίσεις.

    • Αντίγραφο ασφαλείας του συστήματος
Αποτρέψτε οποιαδήποτε απώλεια πληροφοριών, εκτελώντας τακτικά αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων και των αρχείων σας.
Συνδεθείτε ως διαχειριστής στη δέσμη ενεργειών του συστήματος ξενοδοχειακών κρατήσεων και εκτελέστε το αντίγραφο ασφαλείας με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

    • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο & συμβατό
Εφαρμόστε τις δικές σας αλλαγές στη δέσμη ενεργειών του συστήματος ξενοδοχειακών κρατήσεων μας και να προσαρμόσετε τη δέσμη ενεργειών μέσω CSS.
Μπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα ξενοδοχειακών κρατήσεων σε οποιεσδήποτε εφαρμογές λογισμικού τρίτων. Η δέσμη ενεργειών έχει ελεγχθεί για να δουλεύει με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και έχει ένα υψηλό επίπεδο ενσωμάτωσης με λογισμικό τρίτων.

    • WordPress και Joomla
Το Σύστημα Ξενοδοχειακών Κρατήσεων μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε WordPress, Joomla και άλλες ιστοσελίδες φτιαγμένες με CSS.
Μόλις η δέσμη ενεργειών εγκατασταθεί στο διακομιστή σας, μπορείτε να ενσωματώσετε το frontend απλά αντιγράφοντας και επικολλώντας ένα σύντομο απόσπασμα κώδικα.

    • Ενιαίος Διαχειριστής
Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία OneAdmiN μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενιαία οθόνη σύνδεσης για πολλαπλά λογισμικά της webLine.
Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πτυσσόμενο μενού για να αλλάξετε μεταξύ των διαχειριστών των δεσμών ενεργειών.

    • Υψηλή ταχύτητα και απόδοση


Δωρεάν παρουσίαση από απόσταση ή στο χώρο σας πριν την αγορά