Σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων

Ενσωματώστε ένα online λογισμικό κράτησης εισιτηρίων στην ιστοσελίδα σας και ξεκινήστε να πουλάτε εισιτήρια για τον κινηματογράφο και το θέατρο online.
Απλή online διαδικασία με τις κυριότερες πύλες πληρωμής ενσωματωμένες.
Έχοντας το σύστημα κράτησης εισιτηρίων στην ιστοσελίδα σας θα είναι πιο εύκολο για τους επισκέπτες σας να αγοράσουν εισιτήρια, να κάνουν κράτηση θέσεων και να πληρώσουν για αυτά online.

σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων

Σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων

    • Διαχείριση Ταινιών
Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό ταινιών, παραστάσεων ή συναυλιών.
Έχετε τα εργαλεία για να διαχειριστείτε τους χάρτες της σκηνής και των καθισμάτων, την τοποθεσία του κινηματογράφου ή της προβολής και να μετατρέψετε το λογισμικό κρατήσεων εισιτηρίων σε ένα online σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων για ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις για την ιστοσελίδα σας.

    • Διαχειριστής Καθισμάτων
Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χάρτη καθισμάτων για κάθε αίθουσα κινηματογράφου/θεάτρου και να ορίσετε διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τιμών όπως τιμές για ενήλικες και παιδιά ή/και κανονικές ή VIP καθίσματα.
Αν δεν έχετε συγκεκριμένους αριθμούς καθισμάτων στις αίθουσες σας μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε διαφορετικούς τομείς καθισμάτων ο καθένας από τους οποίους να δέχεται πολλαπλές κρατήσεις.

    • Πρόσθετο Κρατήσεων
Η απλή διαδικασία της online κράτησης επιτρέπει τις αγορές εισιτηρίων με μερικά μόνο κλικ.
Οι διαχειριστές μπορούν να διαχειριστούν τις κρατήσεις και τη διαθεσιμότητα από την περιοχή διαχειριστή της σελίδας.
Το λογισμικό κρατήσεων εισιτηρίων επιτρέπει την επεξεργασία των στοιχείων του αγοραστή, την αλλαγή της κατάστασης της κράτησης ή την προσθήκη κράτησης χειροκίνητα.

    • Διαχείριση Επιλογών Κρατήσεων
Οι διαχειριστές μπορούν να τροποποιήσουν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κρατήσεων, όπως το νόμισμα, την προεπιλεγμένη κατάσταση κράτησης, τις τιμές, να ορίσουν μια προσαρμοσμένη σελίδα «ευχαριστώ» μετά την κράτηση ή να απενεργοποιήσουν τις πληρωμές.
Μέσα από την σελίδα της περιοχής διαχειριστή του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων κινηματογράφου μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποια πεδία φόρμας θα ενεργοποιήσετε στη φόρμα κρατήσεων.

    • Ενεργές Επιλογές στο Χάρτη Γραφικών
Χρησιμοποιήστε τη σελίδα διαχειριστή του online συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων για να ανεβάσετε έναν χάρτη γραφικών των καθισμάτων ως εικόνα JPG.
Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μικρά σημεία πάνω από τον χάρτη σας για κάθε διαθέσιμη θέση.
Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτές τις θέσεις και να κάνουν κράτηση.

    • Τομείς Εισιτηρίων
Χρησιμοποιήστε το λογισμικό κράτησης εισιτήριων για να διαχωρίσετε τους τομείς και την περιοχή των καθισμάτων στο αμφιθέατρο, όπως πάγκους ή σκηνή, μπαλκόνια ή θυρίδες σκηνής και να ορίσετε διαφορετικές τιμές εισιτηρίων για τις περιοχές αυτές.

    • Δημιουργία Εισιτηρίων PDF
Μεταφορτώστε ένα πρότυπο εισιτήριο μέσω της περιοχής διαχειριστή του προγράμματος κρατήσεων εισιτηρίων και οι πελάτες σας θα μπορούν να εκτυπώσουν τα εισιτήρια σε χαρτί μετά την αγορά.

    • Αυτόματη Επιβεβαίωση
Χρησιμοποιήστε τη σελίδα διαχείρισης για την αποστολή αυτόματων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες που κάνουν κράτηση.
Ειδικά σύμβολα είναι διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να εξατομικεύσετε το σώμα κειμένου και το θέμα του μηνύματος.
Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε μια επιπλέον λειτουργία ειδοποίησης με SMS στο σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων σας.
    • Πρόσθετο Πληρωμών
Το ενσωματωμένο πρόσθετο πληρωμών σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε εύκολα τις online συναλλαγές μέσω PayPal και Authorize.net ή να συλλέγετε τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών για επεξεργασία των πληρωμών εκτός σύνδεσης.
Μέσα από τη σελίδα διαχείρισης μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές τιμές για διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, το ποσοστό προκαταβολής που χρειάζεται για την κράτηση και το φορολογικό συντελεστή.
Χρειάζεστε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη πύλη πληρωμής;
Μπορούμε να την προσθέσουμε για εσάς.

    • Έξυπνοι Υπολογισμοί
Μπορείτε να ρυθμίσετε το ποσοστό της προκαταβολής που απαιτείται για την κράτηση και το φορολογικό συντελεστή.
Αν το κάνετε αυτό, το συνολικό ποσό και η πληρωμή της προκαταβολής υπολογίζονται αυτόματα όταν οι χρήστες προχωρήσουν στην πληρωμή.
Όλες οι τιμές και οι φόροι μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα μέσω της σελίδας διαχειριστή του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων.
    • Σύνθετη Κωδικοποίηση JavaScript
Η λειτουργία AJAX χρησιμοποιείται για γίνεται ανανέωση του online συστήματος κράτησης εισιτηρίων χωρίς επαναφόρτωση ολόκληρης της ιστοσελίδας, έτσι ώστε το περιεχόμενο να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα.
Η φόρμα κρατήσεων AJAX και η εισαγωγή κειμένου JavaScript επικυρώνουν τα δεδομένα πριν τα αποστείλουν σε έναν διακομιστή.

    • Φιλικός προς τους Χρήστες Πίνακας Ελέγχου
Το σύστημα κράτησης εισιτηρίων έχει ένα πίνακα ελέγχου στην περιοχή διαχειριστή με από και διαισθητικό περιβάλλον που επιτρέπει στους διαχειριστές να αλλάξουν τις ρυθμίσεις κρατήσεων, να διαχειριστούν τις κρατήσεις, να προσθέσουν ταινίες, να μεταφορτώσουν τα γραφικά των χαρτών καθισμάτων.
Αναπτυγμένο ειδικά για να χρησιμοποιείται από άτομα χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.

    • WordPress και Joomla
Το πρόγραμμα κρατήσεων εισιτηρίων μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε WordPress, Joomla και άλλες ιστοσελίδες βασισμένες σε CMS.

    • Υψηλή ταχύτητα και επιδόσεις
Το σύστημα είναι ειδικά σχεδιασμένο για υψηλό ρυθμό αποδόσεων και λειτουργεί καλά ακόμη και με μεγάλες βάσεις δεδομένων.

Δωρεάν παρουσίαση απο απόσταση ή στο χώρο σας πριν την αγορά