ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οργάνωση Εκδηλώσεων
Το Σύστημα Διαχείρισης Εκδηλώσεων είναι σύστημα καταχώρησης εκδηλώσεων (μαθήματα, σεμινάρια, συνέδρια, συναυλίες κλπ) και επιτρέπει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κάνουν εγγραφή σε αυτές μέσα σε ένα απλό και φιλικό περιβάλλον.
Ο διαχειριστής μπορεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένες φόρμες κράτησης για τις εκδηλώσεις, να συλλέξει τα στοιχεία των ενδιαφερομένων και να δεχτεί τις πληρωμές αν απαιτούνται.
Όλα αυτά πάντα μέσα από τον υπολογιστή.

    • Δημιουργείστε όσες εκδηλώσεις σας χρειάζονται
Με το EVENT BOOKING CALENDAR μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό εκδηλώσεων και να τις οργανώσετε σε κατηγορίες είτε πρόκειται για συναυλίες, ημερίδες, εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια κλπ.
Η κάθε φόρμα εγγραφής που δημιουργείτε έχει το δικό της ξεχωριστό κώδικα ενσωμάτωσης.

    • Εισιτήρια και τιμές
Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους τύπους εισιτηρίων επιθυμείτε, διαφορετικές τιμές για το καθένα από αυτούς, τα ποσό φόρου που αναλογούν και το νόμισμα (π.χ. ευρώ, δολάριο κλπ).
Έχετε και την δυνατότητα να ανεβάσετε τα δικά σας πρότυπα και να δημιουργήσετε εισιτήρια σε αρχείο μορφής PDF.

    • Πληρωμές
Χειριστείτε την διαδικασία με την μέθοδο πληρωμής της προτίμησής σας.
Το EVENT BOOKING CALENDAR έχει ενσωματωμένα το PayPal και το Authorize.net, ενώ συλλέγει και στοιχεία πιστωτικών καρτών για επεξεργασία εκτός διαδικτύου (offline).
Εάν επιθυμείτε καταθέσεις οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα στοιχεία των τραπεζικών σας λογαριασμών.

Θέλετε κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής; Επικοινωνήστε με τoν εκπρόσωπο της webLine και θα πραγματοποιηθεί.

    • Προσαρμογή στις ανάγκες σας
Μια σειρά από επιλογές είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το δικό σας σύστημα εγγραφών και να συλλέξετε τα δεδομένα που κρίνονται απαραίτητα με απλό τρόπο μέσα από το περιβάλλον του διαχειριστή.
Με το EVENT BOOKING CALENDAR δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού για να προσαρμόσετε τα πάντα στις ανάγκες της εκδήλωσής σας.

    • Δύο είδη εμφάνισης, πολλαπλές προβολές
Μέσα από το περιβάλλον διαχειριστή έχετε δυνατότητα να επιλέξετε ποιον από τους δύο τρόπους εμφάνισης (layout) θέλετε να βλέπουν οι χρήστες σας. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει πολλαπλές προβολές.

    • Κατηγορίες εκδηλώσεων
Μπορείτε να ορίσετε τις εκδηλώσεις σας σε κατηγορίες διευκολύνοντας τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να βρουν εκείνες που τους ενδιαφέρουν να παρακολουθήσουν.

    • Επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις
Μπορείτε να δημιουργήσετε εκδηλώσεις/γεγονότα που επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και επιτρέψτε στο πρόγραμμα να διαχειριστεί όχι μόνο τις κρατήσεις αλλά και τον χρόνο στον οποίο γίνονται (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία, ετήσια).
Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής στον χρόνο επανάληψης μιας εκδήλωσης και εκτός τακτών διαστημάτων.

    • Προσαρμόστε την φόρμα εγγραφής
Συλλέξτε τα στοιχεία των χρηστών με φόρμα εγγραφής προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί αναδιπλούμενα μενού (drop-down) και εσείς ορίζετε πεδία θα χρησιμοποιήσετε στην φόρμα σας (π.χ. όνομα, διεύθυνση κλπ).

    • Προσαρμοσμένοι Όροι Χρήσης
Μπορείτε να βάλετε τους δικούς σας Όρους Χρήσης για την φόρμα που έχετε στην ιστοσελίδα σας.
Οι χρήστες δεν θα μπορούν να προχωρήσουν σε κράτηση για την εκδήλωσή σας αν δεν συμφωνούν με τους όρους που έχετε θέσει.

    • Ορισμός νομίσματος συναλλαγών
Το EVENT BOOKING CALENDAR υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα που το κάνουν το πλέον κατάλληλο εργαλείο εγγραφής για εκδηλώσεις για κάθε ιστοσελίδα, σε όποια χώρα κι αν ανήκει.
Ορίστε το νόμισμα προεπιλογής από την σελίδα ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και μέσα από την επιλογή ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ορίστε αυτά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

    • Αναγνώστης Barcode
Μπορείτε να επικυρώσετε τα εισιτήρια μέσω αναγνώστη Barcode από την επιλογή ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.
Στην καρτέλα Barcode χρησιμοποιείτε τον σαρωτή γραμμωτού κώδικα για να εισάγετε το ID (θα το βρείτε στο εισιτήριο) και ελέγξτε αν είναι έγκυρο.
    • Εύκολο περιβάλλον διαχείρισης
Το έξυπνο πάνελ διαχείρισης σας παρέχει εύκολο τρόπο για την εφαρμογή ρυθμίσεων και επιλογών, μαζικές δράσεις, γρήγορη αλλαγή κατάστασης και μετονομασία καταχωρήσεων. Υπάρχουν ενσωματωμένα έξυπνα φίλτρα και έλεγχοι, προηγμένη αναζήτηση και γρήγορες επιλογές επεξεργασίας.

    • Περιορισμένη πρόσβαση για υπαλλήλους
Ο κάθε διαχειριστής μπορεί να ορίσει απεριόριστα αριθμό επιπλέον χρηστών με περιορισμένη πρόσβαση στο σύστημα κρατήσεων. Τα άτομα αυτά θα μπορούν να δουν και να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προγράμματος και δεν τους επιτρέπεται η αλλαγή βασικών ρυθμίσεων και επιλογών.

Δωρεάν παρουσίαση από απόσταση ή στο χώρο σας πριν την αγορά



οργάνωση εκδηλώσεων